0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Fatmir håller i en konferens
Fatmir håller i ett event

Inspirationsföreläsare, Event och konferens på ett annorlunda sätt

Är ni ute efter ett event eller konferenspaket med det där lilla extra?

Vill ni göra något ni aldrig gjort förut samtidigt som ni utmanar er själva så har ni kommit helt rätt.
Tillsammans med mina fantastiska samarbetspartners skräddarsyr vi ihop event och konferenser och lovar en oförglömlig upplevelse för små som stora grupper.

 

Konferenspaketet Insights in darkness

En konferens är i grunden möten mellan människor med ett gemensamt mål. Det gäller att lyssna och ta in det som sägs samt vara närvarande och bidra. Insights in darkness låter dig och dina medarbetare fokusera på andra sinnen än synen för en stund och ger individen en chans att upptäcka en helt ny värld på ett annorlunda, spännande och roligt sätt. Det ultimata sättet att lära sig lyssna och ta in sin omgivning är att använda alla sina sinnen fullt ut samtidigt som man tvingas ta hänsyn till varandra och samarbeta.

 

En konferens med förmåga att inspirera, entusiasmera, och ge värdefulla insikter för både individ och grupp.

Vi erbjuder halv-hel eller flera dagars konferenspaket med mat, dryck, boende, möteslokaler och unika upplevelser som gör konferensen till ett oförglömligt event. Upplevelserna kan bokas var för sig eller kombineras efter era önskemål.

 

Dinner in the dark – Middag i mörker

Hur smakar mat och dryck när man inte ser? Kan du smaka skillnad på vitt eller rött vin? En läcker middag eller lunch serveras i totalt mörker och det gäller att skärpa sina sinnen. Ta chansen och upplev mat och dryck utan synintryck och låt smak, lukt och känsel ta plats vid middagsbordet.

 

Prova på att spela goalball

Den paralympiska sporten goalball är framtagen och anpassad för personer med synnedsättning och är en fysiskt tuff lagidrott där framförallt hörsel, känsel och samarbete är i fokus. Ta chansen att prova en annorlunda och spännande idrott där alla måste bära ögonbindel och orientera sig med hjälp av tejpade linjer på golvet, målet, sina medspelare och bollen som låter.

Klicka här för ett youtube-klipp på goalball.

 

Inspirationsföreläsning – Från mörker till framgång

Min resa från Rosengård till Paralympics och världen. Det här är min historia om hur jag lyckades vända en tragedi till framgång och med den vill jag inspirera andra att göra samma resa, tro på sig själva och aldrig ge upp. Tidigt i tonåren fick jag en svår ögonsjukdom som helt vände upp och ner på mitt liv. Det här är en story om drivkraft och att lyckas mot alla odds. Från mörker till framgång är berättelsen om en vilsen liten kille på Rosengård som erövrat världen och fått den stora äran att fått vara bordsherre till självaste H.K.H Kronprinsessan Victoria.

Läs mer om Från mörker till framgång här

 

En tillgänglig konferens

Den bästa konferensen är den där alla känner sig delaktiga, viktiga och inkluderade. Tillsammans ser vi till att er konferens är tillgänglig och att alla kan vara med på samma villkor oavsett om man har en funktionsnedsättning eller inte.

Vi kan vara med hela vägen från inbjudan till utvärdering och säkra att alla får ta del av konferensen på bästa sätt. Det
går också att boka en föreläsning i ämnet.
Läs mer om tillgänglighet här

Bokning

För bokning eller eventuella frågor vänligen maila till info@insightvisions.se eller ring 0705103634.

Insight Visions
Kontakt
Fatmir Seremeti
Telefon: 0705 – 10 36 34
Mail: info@insightvisions.se

Följ mig:

Samarbetspartners

Logga på Scandic
Logga FIFH Malmö

Copyright © Insight Visions & Fatmir Seremeti. I samarbete med Capace Media