0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Inspirationsföreläsare

En resa från Rosengård till Paralympics och världen.

För många människor är att förlora synen något av det värsta som kan hända. Så även för Fatmir Seremeti. Synen svek honom i tonåren då så mycket händer och man börjar så smått ta sina första stapplande steg mot vuxenlivet och en identitet. Upplev en spännande berättelse från en blind föreläsare som delat med sig om sin livshistoria och inspirerat folk världen runt.

Mitt liv är en story om drivkraft och att lyckas mot alla odds. Från att dras ner till botten och vilja ge upp till att bli en av de allra bästa i världen på min idrott goalball.

Från Rosengård i Malmö till att få uppleva världen och ta medaljer på EM, VM och Paralympics. För att nå framgång gäller det att ta chansen när man får den och se möjligheter även i de allra svåraste stunderna i livet.

Mina hjälpmedel och min ledarhund har gett mig ”synen” tillbaka, men idrotten gav mig vingarna och styrkan för att erövra världen. Vem hade kunnat tro att den där lilla vilsna killen på Rosengård skulle få den stora äran att få vara bordsherre till självaste Kronprinsessan Victoria på en idrottsgala 20 år senare?

”Från mörker till framgång” är en historia om stora drömmar som bokstavligt talat slocknade och om nya drömmar som föddes och blev till verklighet. Följ med i en spännande, inspirerande och tankeväckande föreläsning som inte lämnar någon oberörd och som ger insikter för livet.

Föreläsningen sätter publiken i en känslomässig berg- och dalbana där stora livsfrågor varvas med en stor portion humor där Fatmir bjuder på sig själv och krossar fördomar. Inspiration, passion, perspektiv på livet, målsättning och möjlighet att uppnå vad man vill är grundstenar i föreläsningen. För Fatmir, att vara en blind föreläsare, har möjligheten att ge publiken ett annat perspektiv på vardagen och livet.

Såhär säger en av de som lyssnat på Fatmir Seremeti i en utvärdering: ”En fantastiskt gripande berättelse om dina erfarenheter som synskadad, men kanske ännu mer om hur man som människa kan välja att möta och överkomma svårigheterna i livet. Det var väldigt inspirerande att lyssna på dig”

Fatmir Seremeti är en av världens bästa goalballspelare och varit med på tre Paralympics. Han driver företaget Insight Visions där han bl.a. erbjuder föreläsningar, utbildningar och tillgänglighetsrådgivning. Nu är han aktuell med sin föreläsning Från mörker till framgång och siktar på Paralympics i Tokyo 2020 som avslutning på sin över 20 år långa elitidrottskarriär.

I bildrutan här under finns mer information om goalball.

 

Fatmir och Kronprinsessan Victoria, Parasportgalan 2019

Bokning

Min inspirationsföreläsning Från mörker till framgång passar utmärkt för konferenser, inspirationsdagar, teambuilding  eller liknande tillställningar och kan anpassas utifrån era önskemål.

För bokning eller frågor vänligen maila till info@insightvisions.se, ring 0705103634 eller använd kontaktformuläret här.

Insight Visions
Kontakt
Fatmir Seremeti
Telefon: 0705 – 10 36 34
Mail: info@insightvisions.se

Följ mig:

Samarbetspartners

Logga på Scandic
Logga FIFH Malmö

Copyright © Insight Visions & Fatmir Seremeti. I samarbete med Capace Media