0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Från Mörker till Framgång:

 En Inspirerande Föreläsning med Fatmir Seremeti

Utforska den fängslande resan från mörker till framgång genom paralympiern Fatmir Seremetis gripande föreläsning. Upplev berättelsen om stora drömmar som slocknade pga glaukom och om de nya drömmar som föddes och blev till verklighet.

Varför boka föreläsningen?

– Följ med på en spännande, inspirerande och tankeväckande föreläsning som garanterat inte lämnar någon oberörd.

– Dyk in i en känslomässig berg- och dalbana där stora livsfrågor blandas med en generös portion humor.

– Upplev Fatmirs egna berättelse där fördomar krossas genom insiktsfulla teman som inspiration, passion, livsperspektiv, målsättning och möjligheten att uppnå ens drömmar.

Detta kan du förvänta dig:

– En föreläsning som ger dig ett annat perspektiv på vardagen och livet.

– En stark igenkänningsfaktor där du enkelt kommer att kunna relatera till de stora frågor som behandlas och som man tar till sig både privat och yrkesmässigt.

– Fatmir delar med sig av sig själv på ett öppet och ödmjukt sätt och ger insikter för livet.

Såhär säger en deltagare på en utvärdering:

”En fantastiskt gripande berättelse om dina erfarenheter som synskadad, men kanske ännu mer om hur man som människa kan välja att möta och överkomma svårigheterna i livet. Det var väldigt inspirerande att lyssna på dig.”

Fatmir Seremeti är en inspirerande föreläsare, paralympisk idrottare och framgångsrik entreprenör. Med en imponerande närvaro på sociala medier, där han har över 85.000 följare, delar han inte bara sina egna framgångshistorier utan ger också värdefulla insikter om inspiration, motivation, ledarskap, samt bemötande och service. Hans självbiografi, ”Från mörker till framgång”, är en berörande skildring av hans liv och resa mot framgång trots utmaningar. Fatmir Seremeti motiverar och inspirerar andra att övervinna hinder och uppnå sina mål genom sina unika erfarenheter som både paralympier och framstående entreprenör.

I bildrutan här under finns mer information om goalball.

 

Fatmir och Kronprinsessan Victoria, Parasportgalan 2019

Bokning

Min inspirationsföreläsning Från mörker till framgång passar utmärkt för konferenser, inspirationsdagar, teambuilding  eller liknande tillställningar och kan anpassas utifrån era önskemål.

För bokning eller frågor vänligen maila till info@insightvisions.se, ring 0705103634 eller använd kontaktformuläret här.

Insight Visions
Kontakt
Fatmir Seremeti
Telefon: 0705 – 10 36 34
Mail: info@insightvisions.se

Följ mig:

Samarbetspartners

Copyright © Insight Visions & Fatmir Seremeti. I samarbete med Capace Media