0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Bild på Fatmir som är ute och går med sin ledarhund på en träbro. En damm i bakgrunden

Fatmir Seremeti

En Inspirerande Föreläsare, Entreprenör och Elitidrottare

Möt Fatmir Seremeti, en mångsidig individ med en imponerande bakgrund som sträcker sig över både idrottsarenor och näringslivet. Trots sin relativt unga ålder kan Fatmir blicka tillbaka på ett långt och framgångsrikt arbetsliv, där hans erfarenheter inom ledarskap, lagarbete, projektledning, marknadsföring, förhandling och försäljning på senior nivå har format honom till den inspiratör och entreprenör han är idag.

I tonåren ställdes Fatmir inför en svår ögonsjukdom som inte bara förändrade hans syn på världen utan också satte tonen för hans resa från en synskadad ung pojke på Rosengård i Malmö till att bli en framstående elitidrottare inom parasporten goalball. Fatmirs engagemang har tagit honom till prestigefyllda evenemang som EM, VM och Paralympics, där han har utmärkt sig och inspirerat andra genom sin resa.

Genom sitt företag, Insight Visions, delar Fatmir med sig av en rikedom av erfarenheter genom föreläsningar och utbildningar som omfattar ämnen som insikter och inspiration, bemötande, service samt digital och fysisk tillgänglighet. Men det stannar inte där – Fatmir har också skapat stora plattformar i sociala medier där han dagligen delar med sig av sitt liv som synskadad. Med ett personligt och ofta humoristiskt tillvägagångssätt utbildar och inspirerar han sina följare för att skapa positiva förändringar och bryta fördomar.

Fatmir betonar att personer med funktionsnedsättning inte bara är potentiella medarbetare och kollegor, utan också en betydande kundkrets med förmågan att berika och förändra sina egna och andras liv. Han lyfter fram vikten av att ge dessa individer möjligheten att ta plats och vara närvarande, inte bara i arbetslivet och studierna, utan även i fritidsaktiviteter och samhällsengagemang.

Med en passion för att bryta barriärer och skapa inkluderande möjligheter är Fatmir Seremeti en inspirationskälla för såväl privata som offentliga organisationer. Han är inte bara en talare och idrottsman utan också en visionär som strävar efter att förändra synen på funktionsnedsättningar och skapa en värld där alla ges chansen att blomstra och göra skillnad.

Meriter

Klubblag

15 SM-guld med moderklubben FIFH Malmö 2000 – 2023.

4 brons i Europeiska superligan med moderklubben FIFH Malmö.

Portugisisk mästare 2018 med proffslaget Sporting Clube De ”Portugal.

 

Landslag

Deltagit på 12 europeiska mästerskap, 3 brons.

Deltagit på 3 världsmästerskap, 1 VM-guld.

Deltagit på 3 Paralympics, 1 brons.

Skytteligavinnare på ett stort antal internationella turneringar.

2003 – 2006: Vikariat och andra korta jobb inom förskolan, post, hjälpmedelsföretag, städ mm.

2006 – 2016: Idrottskonsulent på FIFH Malmö. Instruktör, föreläsare, Informatör kommunikatör och organisatör.

2016 – 2018: Ombudsman och verksamhetsutvecklare på Synskadades riksförbund Skåne. Intressepolitik, medlemsvård, kommunikation, kontorsarbete.

2018: Professionell goalballspelare och driver företaget Insight Visions.

2020-2023: Senior Key Account på Handiscover AB. Ansvarig för kundgenerering, mötesbokningar, förhandlingar och avtal.

Bokning

För bokning eller eventuella frågor vänligen maila till info@insightvisions.se eller ring 0705103634.

Insight Visions
Kontakt
Fatmir Seremeti
Telefon: 0705 – 10 36 34
Mail: info@insightvisions.se

Följ mig:

Samarbetspartners

Copyright © Insight Visions & Fatmir Seremeti. I samarbete med Capace Media