0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Föreläsning för skolor!

En Inspirerande Föreläsning med Fatmir Seremeti

Välkommen till en unik och tankeväckande föreläsning skräddarsydd för skolor, från förskolan till universitet! Upplev paralympiern Fatmir Seremetis gripande berättelse om hu livet drastiskt kan förändras. Föreläsningen berör viktiga ämnen som mobbning, attityder, bemötande, mångfald och respekt för varandra.

Innehåll i föreläsningen:

– Leva med en funktionsnedsättning: Utforska vardagen med synnedsättning och lär dig om möjligheter och utmaningar.

– Spräck fördomar med humor och dialog: Fatmir reder ut begrepp, bemöter vanliga fördomar och skapar en lärorik och underhållande atmosfär.

Varför boka Föreläsning med Fatmir Seremeti?

– Inspirerande och tankeväckande: Följ med på en spännande resa som berör stora livsfrågor och kryddas med en stor portion humor.

– Stark igenkänningsfaktor: Få ett nytt perspektiv på vardagen och livet, med insikter som gäller både privat och yrkesmässigt.

– Öppenhet och ödmjukhet:  Fatmir delar med sig av sig själv på ett öppet och ödmjukt sätt, vilket ger en meningsfull upplevelse att ta med sig från föreläsningen.

Vad säger deltagare?

”Fatmirs föreläsning gav både elever och personal många aha-upplevelser och fick oss att tänka i banor vi inte funderat på förut. Föreläsningen var personlig och berörde både ungdomar och vuxna. Vi har absolut nytta av föreläsningen i vårt arbete på skolan och vi ser redan en attitydförändring bland barnen på skolan.”

Bild på en föreläsning med flertalet människor i publiken

Bokning

Denna föreläsning passar perfekt som ren inspiration, del av en mångfaldsdag, temadag eller utbildning om olika funktionsnedsättningar. Ge din skola och dess elever en minnesvärd och lärorik upplevelse.

För bokning eller frågor vänligen maila info@insightvisions.se, ring 0705103634 eller använd kontaktformuläret här.

Insight Visions
Kontakt
Fatmir Seremeti
Telefon: 0705 – 10 36 34
Mail: info@insightvisions.se

Följ mig:

Samarbetspartners

Copyright © Insight Visions & Fatmir Seremeti. I samarbete med Capace Media