0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Referenser

Esbjörn Boström

Esbjörn Boström

Regional Manager at Red Bull Sweden

”Tack för en fantastisk föreläsning och en aktivitet som verkligen får en att tänka till och att inte ta allt för givet. En föreläsning som ger en perspektiv på livet samtidigt en energiboost för samtliga som var och lyssnade på Fatmir hur man tar sig från mörker till framgång. Vi på Red Bull är tacksamma för att du delade med dig och på vilket sätt du gjorde det Fatmir. Mvh Esbjörn (Red Bull).

Lena Kronborg

Lena Kronborg

Marketing Manager Nordic Region på SALTO Systems

”Känslan när 40 personer sitter tysta och stilla, lyssnar, blir berörda, imponerade, får tankeställare och emellanåt brister ut i skratt… Den känslan infann sig när Fatmir höll sin föreläsning ”Från mörker till Framgång” på vår Nordiska KickOff. Eftersom det var deltagare från alla Nordiska länder och Spanien hölls det på Engelska, lätt att förstå. Rekommenderar Fatmirs föreläsning starkt om du vill ge deltagarna en känsla och kämparglöd att ta med sig från er aktivitet.

Ingela Svahn

Ingela Svahn

Rektor Värner Rydénskolan

”Fatmirs berättelse berör och inspirerar. Han är en skicklig föreläsare och budskapet går inte att missa. Han föreläste för all min personal i uppstarten av terminen och det var väldigt uppskattat. Många positiva och fina kommentarer i utvärderingen efteråt. Jag kan varmt rekommendera ”Från mörker till framgång”. Föreläsningen passar i många olika sammanhang och verksamheter.

Peter Ekvall

Peter Ekvall

VD på Skånes Fotbollförbund

Tack Fatmir för en väldigt bra föreläsning på Örenäs Slott den 2:eseptember. Väldigt målande och bra presentation. Lärorikt atthöra om din livsresa och härligt att få ta del av dina framgångar.Kan varmt rekommendera dig. Peter Ekvall VD SkånesFotbollförbund

Insight Visions
Kontakt
Fatmir Seremeti
Telefon: 0705 – 10 36 34
Mail: info@insightvisions.se

Följ mig:

Samarbetspartners

Copyright © Insight Visions & Fatmir Seremeti. I samarbete med Capace Media