0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Bild på Fatmir som är ute och går med sin ledarhund på en träbro. En damm i bakgrunden

parasport

Mitt namn är Fatmir Seremeti och jag är föreläsare, tillgänglighetskonsult och elitidrottare i parasporten goalball.

Jag driver företaget Insight Visions där jag erbjuder föreläsningar och utbildning i en mängd olika ämnen.
Digital och fysisk tillgänglighet, bemötande och attityder, insikt och inspirationsföreläsningar samt event och konferenser.

Tidigt i tonåren fick jag en svår ögonsjukdom som helt vände upp och ner på mitt liv. Jag föreläser om min tuffa resa från en ung, synskadad liten grabb på Rosengård i Malmö till en framgångsrik elitidrottare på de stora arenorna på Paralympics och världen.

Jag använder mina erfarenheter från mitt liv, idrottskarriär, skolgång och arbetsliv när jag föreläser och utbildar.

Min vision är att alla med funktionsvariationer, synliga som osynliga, ska kunna arbeta, studera och på olika sätt verka på samma villkor som alla andra i samhället. Det ska vara naturligt att ta plats, finnas och delta i arbetslivet, studier och fritidsaktiviteter.

Personer med funktionsvariationer är potentiella medarbetare, kollegor, samarbetspartners och  kunder  med  förmågan att berika och förändra sitt och andras liv, om de bara får chansen.

Meriter

Klubblag

14 SM-guld med moderklubben FIFH Malmö 2000 – 2018. 3 brons i Europeiska superligan med moderklubben FIFH Malmö. Portugisisk mästare 2018 med proffslaget Sporting Clube De ”Portugal.  

Landslag

Deltagit på 7 europeiska mästerskap, 3 brons. Deltagit på 3 världsmästerskap, 1 VM-guld. Deltagit på 3 Paralympics, 1 brons. Skytteligavinnare på ett stort antal internationella turneringar.
2003 – 2006: Vikariat och andra korta jobb inom förskolan, post, hjälpmedelsföretag, städ mm. 2006 – 2016: Idrottskonsulent på FIFH Malmö. Instruktör, föreläsare, Informatör kommunikatör och organisatör. 2016 – 2018: Ombudsman och verksamhetsutvecklare på Synskadades riksförbund Skåne. Intressepolitik, medlemsvård, kommunikation, kontorsarbete. 2018: Professionell goalballspelare och driver företaget Insight Visions.

Bokning

För bokning eller eventuella frågor vänligen maila till info@insightvisions.se eller ring 0705103634.

Insight Visions
Kontakt
Fatmir Seremeti
Telefon: 0705 – 10 36 34
Mail: info@insightvisions.se

Följ mig:

Samarbetspartners

Copyright © Insight Visions & Fatmir Seremeti. I samarbete med Capace Media