0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Fatmir och Comet står längst fram i ett klassrum och föreläser.

På Realgymnasiet i Helsingborg fick jag, som föreläsare, och min ledarhund Comet möjligheten att dela mina tankar om inspiration, motivation och hanteringen av känslor som ångest och sorg. Publiken var engagerad och ställde fantastiska frågor, vilket skapade en meningsfull dialog om vägen till förändring, betydelsen av humor, inre styrka och det oumbärliga stödet från omgivningen.

Att dela insikter om ledarhundars fantastiska förmågor gav en extra dimension till dagen och skapade en starkare koppling mellan oss. Ett stort tack till Realgymnasiet Helsingborg som gav mig möjligheten att som föreläsare bidra till denna berikande dag. 🌟🐾 #Inspiration #Motivation #Förändring #MentalHälsa #Ledarhundar #RealgymnasietHelsingborg #BlindFöreläsare #Talare