0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Föreställ dig: en gång var jag en liten, ledsen kille på Rosengård, drömmande under förortslyktornas sken, och 20 år senare – minglar med ingen mindre än H.K.H Kronprinsessan Victoria! 🤴✨

Mitt livs bana skiftade oväntat när jag drabbades av glaukom. Min syn försvann i expressfart, likt en svensk sommar. I denna mörka tid kom också en djup depression. Men vet ni, i livets mörkaste stunder kan det tändas ett ljus av hopp.

Det ljuset var parasporten för mig. Goalball blev inte bara en sport, utan en vägvisare. Jag vann inte bara medaljer, jag erövrade även självkännedom, ledarskap, och en portion outtröttlig motivation. Och här är en insikt: vi sätter själva de största begränsningarna.

I min föreläsning ”Från Mörker till Framgång” delar jag med mig av denna fantastiska resa. Det är mer än en historia, det är en källa till inspiration, kryddad med inslag av teamarbete, ledarskap och målsättning. 🎯

Perfekt för ert nästa företagsevent, från kickoff till inspirationsträffar. Denna föreläsning lämnar ett avtryck och erbjuder praktiska verktyg för både personlig och professionell tillväxt.

Nyfiken? Kontakta mig på info@insightvisions.se eller ring 0705103634. Besök www.insightvisions.se för mer info.

Enligt åhörarna är ”Från Mörker till Framgång” en berättelse som berör och inspirerar. En resa genom fördomar och insikter, kryddad med humor och hjärta, som skapar en minnesvärd och tankeväckande upplevelse. Ta steget och låt dig inspireras! 🚀

blind #föreläsare #talare #inspiration #motivation