0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir och ledahunden Gibson står i ett klassrum tillsammans med ett 20-tal elever.

Idag var jag på söderslättsgymnasiet i Trelleborg där jag höll i en insiktsföreläsning.

Med utgångspunkt i min ”Från mörker till framgång-föreläsning” gick jag igenom hur det är att leva med en synnedsättning, vad är möjligt, Vad synnedsättningen har lärt mig om livet mm. Pratade också om attityder, bemötande och mycket annat.

Syftet var att ge eleverna kunskap om människor med synnedsättning men också ge de insikter om deras eget liv.

Min synnedsättning har gett mig perspektiv på livet som jag har stor nytta av idag och alla de resor jag gjort världen över med min idrott har ytterligare förändrat min syn på livet. Med det vill jag ge eleverna insikter som man normalt inte får höra.

För bokning eller frågor om insiktsföreläsning på er skola vänligen läs mer Här.