0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Elever från Startskolan i malmö spelar goalball under ledning av Fatmir. Idag har jag föreläst för Startskolan i Malmö om FIFH Malmös verksamhet och vad idrott betyder för människor med funktionsnedsättning. hur idrotten hjälpt mig från botten och vad idrotten betytt för mig som person.

De flesta av eleverna har svårt med språket och vissa kanske lever i utanförskap. Mitt mål är att visa att ingenting är omöjligt och att i Sverige kan man påverka sitt liv mer än man tror.

I Sverige kan vi alla drömma och har en ärlig chans att uppnå våra drömmar men vi måste jobba för det. Ingenting kommer gratis. Framförallt om man har en funktionsnedsättning men med lite vilja och tro på det man gör så kan man spränga alla gränser.

För bokning eller mer information klicka Här.