0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir står och pratar i mikrofon. Han har på sig en marinblå kavaj och vit skjorta. #Insight #Visions #Fatmir #goalball Ett diplom där det framgår att Rotary Malmö - Öresund donerar pengar till End polio now med anledning av Fatmir Seremeti föreläsning.

i tisdags fick jag den stora äran att få föreläsa för engagerade medlemmar i Malmö – Öresund Rotaryklubb.

jag fick köra en del av min föreläsning ”Från mörker till framgång” och kände att det var en engagerad och lyhörd publik. Alltid lika kul att lämna en föreläsning och känna att publiken har verkligen fått nya tankar och insikter.

Jag blandar och ger från mitt liv och försöker bjuda på mig själv och släppa in min publik i såväl jobbiga och sorgliga situationer i mitt liv men också högst komiska situationer som kan uppstå just på grund av min synnedsättning.

Ser fram emot nästa föreläsning.

ett jättestort tack till Malmö – Öresund rotaryklubb som med anledning av min föreläsning donerade en stor summa pengar till End polio now. En organisation med målet att helt förinta den svåra sjukdomen polio. Ett mål som man är väldigt nära att uppnå mycket tack vare Rotarys generösa donationer.

Jag har varit medlem i Rotary Sankt Nicolai i trelleborg sen förra året och känner mig extra stolt att tillhöra en så oerhört bra organisation som är en kraft såväl på lokal som internationell nivå.