0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir tar emot skyttepukalen från Sportings ordförande i Lissabon.

Hemkommen från Lissabon med blandade känslor.

Det blev till slut ett brons och vi kan konstatera att vi är det tredje bästa klubblaget i europa men kunde lika gärna vunnit som blivit femma.

Den här helgen pendlar vi allt för mycket i våra prestationer och hamnar ibland i några riktigt djupa svackor som man inte har råd med på den här nivån. Vi visste på förhand att vi skulle möta europas bästa klubblag som dessutom förstärkt rejällt. På plats var större delen av världens bästa spelare och då gäller det att ha en jämn och fin nivå för att ha en chans.

Att ta brons är ändå riktigt starkt men bäst av allt är att vi lyckas vända en usel insats i gruppen och en lite bättre insats i semin till en rejäl urladdning i bronsmatchen där vi tar revanch på våra rivaler Old Power från Finland och besegrar de med 14 – 10.

För min egen del gick det ungefär som för laget i stort där prestationen pendlade och i lördags gjorde jag nog en av de sämsta matcherna jag gjort på länge mot just Old Power. Därför var det extra skönt att kunna revanchera mig själv genom riktigt bra spel i bronsmatchen och hela 12 mål vilket också gjorde att jag kunde ta hem pukalen för hela ligans skytteliga med 75 mål. Ett mål före den fenomenale brassen Leomon Moreno som för övrigt är min lagkamrat i Sporting Clube De Portugal.

Till vardags har jag kontrakt med Sporting men är utlånad till min hemmaklubb då jag inte platsar i Sporting. I superligan får man bara ha två utländska spelare i laget.