0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Igår var jag på Svedala företagsmässa som utställare tillsammans med min grymma samarbetspartner och förening FIFH Malmö och det blev en väldigt rolig, lärorik och givande dag.

Jag utvecklas varje dag som egenföretagare och lär mig något nytt hela tiden men roligast av allt är alla nya möten jag gör med nya människor.

Mitt företag är väldigt nytt men upplever att alla jag möter tycker att det är spännande och vill veta mer. Det är också riktigt roligt at jag nu tryckt min första egna roll-up och mina första flyers vilka blev riktigt snygga.

Jag trivs verkligen med att driva eget och har väldigt roligt. Jag får äntligen den frihet och uttrymme jag behöver för att låta min passion och drivkraft flöda och då händer det saker.

Tänk om alla chefer kunde förstå sig på att använda människors passion och inre kraft och våga ge anställda det utrymme som just de behöver för att nå sin fulla potential.

Tänk om jag hade fått det utrymmet i mina tidigare anställningar?

Kanske ändå tur att jag inte fick det för då hade inte Insight Visions blivit till.

Jag är verkligen tacksam och lycklig för all stöd och positiv energi min omgivning ger mig och som ger mig mod att tro på min själv som egenföretagare.