0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Idag har Scandic Sverige och Insight Visions varit värdar för en enligt alla rapporter väldigt uppskattad dag som ägnats åt inspiration och tillgänglighet. Jag fick hålla både min inspirationsföreläsning ”Från mörker till framgång” och en föreläsning om digital tillgänglighet. Magnus Berglund pratade om hur Scandic arbetar med tillgänglighet och Helena Frank från Ord Världen berättade om syntolkning. Tack för ett fantastiskt samarbete till alla inblandade, speciellt tack till Helene Lloyd som höll ihop dagen på ett föredömligt sätt. Tack också till alla som kom idag.

En lång men otroligt rolig dag och jag är så oerhört glad över att få göra det jag tycker är roligt och gibande och för chansen att få jobba ihop med så otroligt inspirerande människor.