0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir står med rektor Ingela Svahn i idrottshallen på Värner Rydénskolan. Gibson står bredvid.

Denna veckan har jag haft förmånen att introducera goalball och föreläsa för 12 underbara skolklasser på Värner Rydénskolan på Rosengård i Malmö. Jag är så tacksam över möjligheten att få jobba med det jag brinner för och för möjligheten att få påverka unga som vuxna att tro på sig själva och se möjligheter oavsett grundförutsättningar. En person som brinner för att ge sin skola och sina elever de bästa förutsättningar är rektor Ingela Svahn. Tillsammans med sitt team har hon vänt Värner Rydénskolan från att vara en av de värsta i Malmö och nerlagd ett tag till en skola att vara stolt över. Alltid inspirerande att få träffa människor som Ingela. #inspiration #passion #föreläsning #utbildning #skolan #malmö