0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

När en ung kille på Rosengård var som mest ledsen, förvirrad och ensam dök ängeln Lajla Ström från SIH (Statens institut för handikappfrågor i skolan) upp och visade vägen till idrotten igen och med det tände en gnista, en passion och ett nytt hopp om livet. Lajla finns inte bland oss längre men hennes engagemang som sträckte sig långt utanför hennes yrkesperson kommer på ett eller annat sätt leva vidare för alltid. Igår fick jag den stora äran att få framföra min föreläsning ”Från mörker till framgång” på hennes gamla arbetsplats som numera heter SPSM (Specialpedagogiska skolmyndigheten) för några av hennes gamla arbetskamrater och personal från skolor som har synskadade elever. Jag hoppas att min historia kan bli en inspiration som får fler änglar att fälla ut sina vingar och hjälpa andra hitta sin passion och livsglädje. Jag vet inte om Lajla hade några barn men skulle vara hedrad över möjligheten att ifall det finns någon; få bjuda på middag och berätta vad hennes insats betytt för mig. Tänker att Facebook kan vara ett bra ställe att leta på. Dela gärna. Bilden är tagen efter goalballträningen igår. #goalball #passion #inspiration #föreläsning #ängel