0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Kan inte låta bli att förundras över hur man tänker när man bygger handikapptoaletter. ? Ett stort rum med gott om plats att manövrera en rullstol i. ?? Ok så långt är jag med. ? Jag kan ta att jag som gravt synskadad får leta lite innan jag hittar toastolen. ? sen sitter jag där en stund i mina tankar och när jag är klar ? börjar jag leta efter toapapper och upptäcker att det som ska finnas i handtagen på toastolens räcke är slut. ? Nu känner jag efter till höger om stolen med hopp om att hitta papper men istället kommer jag åt en tuch-knapp till en dusch som sprutar ner halva toaletten och stora delar av mig. ?? När jag väl hittar toarullen är den långt till vänster om mig så att jag får sträcka på mig och balansera som värsta cirkusartisten för att nå. ? vid det här laget har snart duschen gjort jobbet. ? #tillgänglighet #blindpeopleproblems #fails (får gärna delas!)