0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir Seremeti från Insight Visions står bredvid Michael Saliba från Moreva och ler mot kamran.

Det är inte ofta man får äran att få träffa de där äkta människorna vars passion är att hjälpa andra lyckas. Stort tack till Michael Saliba för en otroligt inspirerande dag på Scandic Segevång Ser verkligen fram emot att få träffa honom när jag kommer till Stockholm i augusti. ”Vad vill du lämna för arv” sa han idag. Min dröm är att en dag kunna räkna antalet människor med funktionsnedsättning i procent i bolagsstyrelser. Min dröm är att 51% arbetslösa människor med funktionsnedsättning ska ner till samma nivå som övriga befolkningen. Min dröm är att det ska komma en dag då funktionsvariationer är en äkta tillgång som företag kämpar för att få tag i och behålla. Tillsammans är allt möjligt! ?

Människor med funktionsnedsättning är allra längst ifrån arbetsmarknaden och brottas ofta mot fördomar som gör det svårt att komma in och få ett arbete. Sakta men säkert vill jag vara med och förändra bilden av hur arbetsgivare ser på människor med funktionsnedsättning. tillsammans med andra grymma nätverkare och entreprenörer kan drömmen bli verklighet.