0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

I torsdags fick jag genomföra ett av de roligaste och häftigaste äventen hittills sen starten av mitt företag. Fick hålla min föreläsning ”Från mörker till framgång” och introducera goalball för ett 40-tal anstälda på Red Bull Sweden på deras sverigekonferens i Stockholm. Att få höra ”detta var något av det absolut bästa vi gjort på våra konferenser” är bara så underbart. Framförallt med tanke på att Red Bull gör en hel del riktigt häftiga event på sina konferenser. Att sen få följande rekommendation på LinkedIn gör mig så glad och tacksam. ”Tack för en fantastisk föreläsning och en aktivitet som verkligen får en att tänka till och att inte ta allt för givet. En föreläsning som ger en perspektiv på livet samtidigt en energiboost för samtliga som var och lyssnade på Fatmir, hur man tar sig från mörker till framgång. Vi på Red Bull är tacksamma för att du delade med dig och på vilket sett du gjorde det Fatmir.” Esbjörn Boström regional manager Red Bull. För bokningsförfrågan vänligen maila på info@insightvisions.se tack också till Mikael Åkerberg och Florim Seremeti för all hjälp runt omkring. #föreläsare #events #inspiration #passion #redbull #insightvisions