0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir och ledarhunden Gibson sitter bredvid varandra på en gräsbevuxen kulle. I bakgrunden finns höga träd och blå himmel.

Jag har en dröm om att en vacker dag skriva en bok. En bok om mitt liv.

En bok om en liten pojke som flyttade till Sverige från Kosovo. Till landet där drömmar får chans att bli verklighet och där trygghet och demokrati är självklara ord. En pojke som efter ett antal flyktingförläggningar till slut hamnade på Rosengård i Malmö.

En bok om en pojke som hade stora mål, ambitioner och drömmar i livet och som var beredd att slita hårt för att uppnå de.

En pojke vars drömmar krossades till följd av en vidrig ögonsjukdom.

En pojke i bottenlös sorg, förtvivlan, maktlöshet och förvirring som satt i en av Malmös lummiga, gröna parker och funderade på on livet är värt att leva vidare.

En saga om medmänsklighet, om en ängel som räddade pojken och gav honom allt utan att själv få något tillbaka eller ens förstå betydelsen av vad hon gjort. En historia om andra änglar som tog pojken under sina vingar och visade en värld han inte visste fanns.

En bok om gamla drömmar som fick nytt liv i en ny version av pojken. Inre styrka, passion, drivkraft, viljestyrka och målsättning.

En bok om en inre och yttre kamp för överlevnad, framgång och erkännande.

En bok om en pojke som mot alla odds tog sig hela vägen till medaljer på EM, VM och Paralympics och som nu gör allt för att ge andra i samma situation möjligheter att följa sina drömmar.

Pojken som så längesen drogs ner i det allra djupaste mörker ser nu klarare än någonsin genom den inre syn som många har men som så få faktiskt lärt sig använda.

en bok om en liten förvirrad pojke på Rosengård som en vacker dag skulle få vara bordskavaljer åt självaste Kronprinsessan Victoria.

En bok om perspektiv, ödmjukhet och tacksamhet men även en kamp för att ta plats, vara bäst och få respekt.

En historia från mörker till framgång, från Rosengård till Paralympics och världen.