0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

På mina föreläsningar får jag ofta frågan om jag fortfarande känner sorg över att ha förlorat så mycket av min syn och svaret är ett självklart ja. När våren blommar ut i all sin prakt, när hösten kommer med alla fina nyanser, vinterlandskapens storhet och att inte längre kunna se barnens ansiktsdrag. Tacksamheten över allt bra jag har i livet och att jag lärt mig se med andra sinnen än synnen dämpar sorgen och gör den hanterbar. Får ibland känslan att man inte får sörja och vara ledsen men att ibland vara ledsen är bara mänskligt och helt i sin ordning. Livet är som det är och inte förrän man förstår och bejakar sina egna känslor kan man bli hel. Jag lär mig något nytt om mig själv varje dag och tillåter alla känslor att ta plats. #inspiration #passion #känslor #föreläsare #föreläsning