0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Igår var jag på nätverksträff på klubben där vi fick lyssna på inspirerande livshistorier från två Malmöprofiler. En från musikens värld och en från våra egna FIFH-led, Nisse hellberg och Dimitrius Rabotas.

Nisse berättade öppenhjärtligt om sin musik, vad han gillar mäst och vad han helst inte gjort i musikväg samt om sitt engagemang i Momsteatern för personer med intelektuella funktionsnedsättningar. Vi fick också höra en inspirerande livshistoria från Dimitrius, om fotbollens betydelse och hans äventyr i Abudabi på Special Olympics.

Efter nätvärksträffen blev jag minst sagt överraskad när en av våra finaste sponsorer Salto Systems gratulerade till SM-guldet och gav mig fyra flaskor Cava att fira guldet med tillsammans med laget.

Sponsorer som Salto gör det möjligt för oss att bedriva en verksamhet som inte bara ger möjlighet till fysisk träning utan som för oerhört många betyder så otroligt mycket rent socialt och en meningsfull tillvaro.

Salto är nära knuten till goalballsektionen och även huvudsponsor för goalballturneringen på Malmö Open i februari 2020.

Vill du och ditt företag vara med och bidra så hör gärna av dig!