0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir Seremeti föreläser.

Förståelse bygger på kunskap och kunskap når man med dialog och tillsammans leder det hela till positiv förändring. I fredags fick jag föreläsa för Skånetrafiken och deras företagsråd med samtliga berörda trafikföretag närvarande. Stort tack till Linus Eriksson, trafikdirektör på Skånetrafiken för inbjudan. Ser fram emot framtida samarbeten med både Skånetrafiken och trafikföretagen. En tillgänglig kollektivtrafik är frihet, trygghet och säkerhet för oss alla med eller utan funktionsnedsättning.

Värmer i hela kroppen att läsa följande om min föreläsning: ”Tänkvärt, lärorikt och mycket humor. Du är en fantastisk föreläsare Fatmir Seremeti. Tacksam att jag fick äran att lyssna på dig.” Lisa Åhlén, Affärschef Skånetrafiken 📸 Linus Eriksson