0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Sjukhusmiljö är verkligen så jävla tråkigt men för varje minut jag tillbringar här känner jag en enorm tacksamhet för att det finns och att det är så bra. Jag är så tacksam över att vara svensk och att vi har ett av värdens absolut bästa sjukvård. Jag har fått den bästa behandlingen som går att få och alla är så himla fina och trevliga. Ögat repar sig fint och även om synen inte kommer tillbaka förutom ljus som jag inte kan avgöra riktning på så känns det som ett mirakel. Tänk att man fick en punkterad och insjunket öga som i princip var borta i söndags att idag se ut som det vanliga öga jag hade tidigare. Det är inte bara kirurgi och teknik i världsklass utan också en form av avancerad konst. Tänk att sy ihop en sprucken ballong så pass tätt så att du åter kan fylla den med vatten utan att den läcker alls och den ska fungera som den alltid har gjort. Nu är all fokus på att få allt att läka ihop och undvika infektioner och andra komplikationer. Jag får antibiotika och andra droppar direkt i ögat men också tre gånger om dagen intravenöst. Dagens stora ros går till alla fantastiska hjältar som jobbar inom sjukvården.