0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Änglar finns faktiskt på riktigt. Till och med här på jorden. Jag har det stora privilegiet att få ha många fina människor i mitt liv och skulle jag nämna alla så får jag hålla på länge men lagom till jul och nyårsfirandet vill jag lyfta en speciell ängel, mentor och vän som betytt oerhört mycket för mig och min utveckling senaste året. I februari i år steg jag in på Scandic Triangeln i Malmö. Jag var ny i företagsvärlden och talarbranschen. Jag hade en plan och ett tydligt mål men få kontakter som ville eller hade tid att hjälpa mig vidare. Jag träffade Heléne Lloyd på Scandic Sweden och ett planerat 30 minuters möte blev långt över en timme. Hon tog mig under sina vingar och knappt två månader senare gjorde vi vårt första, stora event ihop. Sen dess har det blivit många kontakter och samarbeten som skapats tack vare Helene. Hon gav mig en knuff i rätt riktning precis när jag själv började tveka och såhär knappt ett år efter har jag svårt att förstå och ta in allt jag varit med om under 2019. Förutom alla grymma event med Scandic har jag haft förmånen att föreläsa för såväl stora som små aktörer så som Red Bull, Salto Systems Nordic, IKEA Museum, MKB Fastighets AB,, Skånes Fotbollförbund, och Malmö stad bara för att nämna några få. Alla fina omdömen talar sitt tydliga språk. Ser fram emot 2020 där många stora bokningar väntar och där kalendern snabbt fylls på. Vill du också samarbeta eller boka min föreläsning ”Från mörker till framgång” så tveka inte att kontakta mig.