0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Fatmir Seremeti sitter ner med ett glas champagne i handen. Han bär en mörkblå kavaj och en stålgrå skjorta. Han ler mot kameran.

Igår skrev jag det sista ordet i mitt bokmanus till min självbiografi. Även om jag vet att oerhört mycket arbete återstår så känns det väldigt skönt att manuset är klart. Nu kan arbetet med att söka rätt förlag börja.

Det känns verkligen som att det kommer bli en bra bok om jag får säga det själv och då känns det väldigt viktigt med att finna ett förlag som jag är bekväm med att arbeta med.

Att skriva boken har som jag tidigare skrivit om varit en oerhört smärtsam men viktig process och jag ser med tillförsikt fram emot allt som väntar här med ännu mer hårt arbete innan jag har en tryckt egen bok i handen.

Det är allt för tidigt att säga något om framtiden men har tyckt att processen med att skriva bok har varit väldigt givande och roligt också och det kan mycket väl vara så att jag ger mig in i fler skrivarprojekt.

Per aspera ad astra – ur vedermödor, mot stjärnorna – Från mörker till framgång.