0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Fatmir Seremeti utanför Torning Torsow i Malmö glad över att fått frågan att delta i Swedish Human rights Film Festival.

Minst hälften av alla biobesökare är kvinnor men bara en av fem filmer är regisserad av en kvinna. Film är ett kraftfullt verktyg i utformningen av våra samhällen och har en stark påverkan på människor. Därför kommer The Swedish Human Rights Film Festival att fokusera på kvinnliga regissörer och ledare inom film.Festivalen kommer att hållas mellan 5 – 7 marspå Kino i Lund. Varje dag kommer filmfestivalen att highlighta ett tema. Torsdagen den 5:e mars kommer fokus vara på funktionsrättsfrågor och jag har fått den stora äran att få vara med i panelen för filmen ”We could be Heroes”. Häng med i diskussionerna! Hoppas vi ses där.

Läs mer om eventet på Facebook.