0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Boksläpp_Fatmir_Seremeti_sommaren_2020

Det var längesen jag skrev något om min kommande bok ”Från mörker till framgång.”
Manuset har varit klart sen januari och jag har haft den ute på några av Sveriges största förlag men trots något så ovanligt som fina vitsord om manuset så har jag blivit refuserad av både Bonniers och Norstedss. Såhär skriver Bonniers: ”Du har skrivit ett bra, habilt skrivet manus med ett positivt budskap. Det här är en bok som har potential att ge hopp till många. Men tyvärr är det så att konkurrensen hos just är så pass hård att ditt manus inte räcker hela vägen. Jag önskar dig stort lycka till med manuset på ett annat förlag!”
Att få ett personligt svar av det här slaget har jag förstått är väldigt ovanligt men det säger också en hel del positivt om min bok.
Jag är trots allt inte ensam om att bli refuserad på första boken. Det sägs att J.K. Rowling fick Harry Potter refuserad inte mindre än 12 gånger. Jag är med andra ord i ett ganska bra sällskap.
Jag är trots väntan oerhört stolt och glad över att kunna meddela att boken kommer att publiceras under sensommaren genom Bokförlaget Vulkan. Arbetet pågår för fullt så håll utkik! 🤗📖 #författare #föreläsare #boksläpp #inspiration #motivation #boktips @vulkanmedia