0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Tva_bilder_pa_Fatmir_bredvid_varandra_i_ett_kollage_i_bar_overkropp

50 dagars träningschallenge är över men resan har bara börjat. Det svåraste med träning är att komma igång. Efter en av mina mått mätt lång period av dålig eller ingen träning bestämde jag mig för att komma i form igen och resultatet ser ni på bilden. 🏋🏼‍♂️ Jag mår bättre, orkar mer och gått ner ca 6,5 kg i fett samtidigt som jag har ökat i muskelmassa. Jag får också borra nya hål i skärpet. 🙆🏼‍♂️ Under den här utmaningen har jag löptränat betydligt mer än jag gjort tidigare och jag lyckades göra mitt livs första halvmaraton någonsin och dessutom under 2 timmar. 🏃🏻 Att träna 50 dagar i sträck utan vila skulle jag inte rekommendera någon som inte är van vid hård träning och har bra kunskap men med utmaningen ville jag visa att även personer med funktionsnedsättning kan göra såna här saker och har kunskapen till det. 👍🏻
Stundtals har det varit tufft och jag har fått lyssna på kroppen i varje steg för att inte gå sönder men har lyckats balansera det fint hela vägen. Förutom att träna hårt har jag också försökt sova bra och äta rätt. Godis, chips och läsk försvann direkt. Öl och vin drog jag ner till ett minimum men unnade mig ett glas då och då. Sista två veckorna har jag också ökat styrkepassens intensitet, ätit mindre kalorier och istället ökat proteinintaget betydligt för att inte tappa i muskelmassa. 💪 Ser att det går ett program på TV som heter nåt i stil med 16 weeks of hell. Jag har gjort 7 veckor så varför inte 9 till?✊🏼