0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Många gånger under min skrivprocess av min bok Från mörker till framgång gick tankarna om hur den kommer att tas emot. Hur kommer folk jag känner att se på boken och det jag skriver i den? Hur kommer människor jag inte känner att ta och förstå budskapet i den?

Många tankar och en hel del ångest men boken skulle skrivas och ingenting skulle hållas tillbaka. Allt skulle ut.

Nu har boken varit ute i drygt två veckor och responsen har varit långt över det jag hade förväntat mig. Mina älskade syskon och familj som överöst mig med kärlek och lovord. De som jag var mest nervös över. Människor som jag kanske inte känt lika bra som skrivit och tackat för en bra och inspirerande bok. Sen de som jag aldrig träffat.

Idag såg jag en recension av min bok på en blogg av en för mig helt okänd person som fick lyckliga tårar att rinna längs kinderna.

Läs den på länken nedan vet jag. Läs recensionen här. (Öppnas i ny flik)