0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Fatmir Seremeti och ledarhunden Gibson

Jag får intrycket av att människor i min omgivning tror att jag har oändligt med energi, glädje och bara bra saker som händer. Om man följer mig på sociala medier är det kanske lätt att tro att jag aldrig mår dåligt men så är det verkligen inte. Mitt liv, precis som alla andras har ups and downs. Skillnaden är väl kanske att jag mer än många andra lärt mig att förstå att dessa ups and downs är en del av livet och att det är ok att må dåligt ibland. Att känna sig nere, vara ledsen, besviken och sorgsen är naturligt och som i sig inte är farligt. Tvärtom är det fullt mänskligt och helt nödvändigt för att kunna leva fullt ut. Om man aldrig tillåter sig att vara ledsen, hur vet man då hur det är att vara riktigt glad. Trots att jag har levt större delen av mitt liv med min synnedsättning kan sorgen över det som jag förlorat slå till när som helst, hårt och skoningslöst. Tanken på att jag aldrig mer kan se mina barns ögon kan ibland slita mitt hjärta i stycken men även det är en känsla som jag förstår och lärt mig hantera. Det är inte förens vi tillåter oss själva att känna som vi kan lära oss att hantera våra känslor. Ibland behöver jag vara ensam, ibland prata med någon och ibland bara en lång och tyst kram. Framförallt vågar jag känna för där finner jag styrka, mod och drivkraft och det gör mig lycklig. ❤️🤩 #föreläsare #författare #inspiration #passion #frånmörkertillframgång #boktips #lästips #minresa #upsanddowns #känslor #känna #glädje #lycka #sorg #ledsen #highsencitive