0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se
Fatmir Seremeti och ledarhunden Gibson

År 2020 är nog ett av de märkligaste åren i mitt liv. Covid har såklart ställt till det en hel del för mig och människor i min närhet precis som för samhället i övrigt men 2020 har också varit ett bra år för mig på många sätt. I mitt DNA finns kämparglöden och att alltid se möjligheter även i de mörkaste stunder i livet och de situationer som det här året utsatt mig för är inget undantag. Jag har haft ett kämpigt år med företaget men trots det klarat mig rätt bra. Jag har haft förmånen att kunna bidra och hjälpa andra som har det sämre än mig. Jag har träffat många fantastiska människor och vidgat mitt nätverk. Jag har släppt min självbiografi ”Från mörker till framgång” och bara på egen hand sålt över 500 böcker. Hur många som sålts genom bokhandeln har jag ännu ingen koll på men allt talar för att det är ett bra resultat. Likaså med ljudboken. Den respons jag fått kring min bok går inte att köpa för pengar och att den kommit att betyda så mycket och hjälpa så många är värt allt arbete jag lagt ner på den. Jag har också tagit anställning på ett oerhört spännande företag som arbetar och brinner för samma frågor som jag själv och därmed pausar delar av mitt företag tills vidare. Under året som gått har det av förklarliga själv inte blivit så mycket goalball och det känns oerhört konstigt att jag inte är en del av det svenska goalball-landslaget mer. Något jag stundtals saknar otroligt mycket. Det har dock blivit en hel del träning på egen hand och sen ett halvår tillbaka har jag verkligen hittat passionen för löpning. Det har blivit hela 860km sen juli. Jag ser verkligen fram emot 2021 både privat och som yrkesperson. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor på Handiscover mer och tillsammans pressa gränserna för inkludering och tillgänglighet i samhället. 2021 skall bli starten på ett samhälle som inser och förstår vinsterna med inkludering och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning i alla samhällsstrukturer. 2021 har jag antagit löparutmaningen Virtuell Ultra Challenge där jag fram till den 31 dec skall springa 2021km. För varje km kommer jag att donera 2 kr till en insamling med syftet att kunna ge ensamståande föräldrar till barn med grav funktionsnedsättning möjlighet till barnpassning och en spahelg. Jag hoppas också att 2021 blir året då vi visar varandra mer medmänsklighet, närvaro och jobbar genuint för ett bättre samhälle för oss alla Det jag saknar mest från 2020 är att umgås med människor och kramas. Det tänker jag ta igen med råge.
Önskar alla vänner, familj och följare ett riktigt gott och framgångsrikt 2021.