0705 - 10 36 34 info@insightvisions.se

Fatmir är ute och går med gibson på trottoaren. Till vänster om honom finns en bilväg och till höger en gräsmatta, hus och träd.

Förra veckan uppmärksammades glaukom runt om i hela världen. Glaukom är det samma som grön starr och påverkar hundratusentals människor bara i Sverige. Glaukom kan leda till grav synnedsättning som i mitt fall men en synskada behöver inte betyda att livet på något sätt är över. Att mista synen är något av det värsta som kan hända och så var det även för mig men min synnedsättning har också betytt oanade möjligheter och gjort mig till en framgångsrik elitidrottare som fått den stora äran att få representera vårt fantastiska land på bla EM, VM och Paralympics. I min föreläsning ”Från mörker till framgång” får du höra min livshistoria och min väg från botten till världstoppen och alla de insikter jag lärt mig av min tuffa resa.

Läs mer Här.